Verzorgpaard aangeboden

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2019-09-25 10:22
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ben jij degene met verantwoordelijkheidsgevoel met passie voor paarden.
Die persoon die heel graag bezig is tussen de paarden en lekker wil tutten en rijden slechts als bijzaak ziet? De persoon die zelfstandig is en kan genieten van de rust. Dan zijn we op zoek naar jou!

Montana is een merrie van 25 jaar oud, 1.69m groot. Ze verdiend die extra knuffel, poetsbeurt en een ritje door de bak of het bos of andere manieren van beweging.

Ze heeft de opleiding in Deurne goed doorstaan en heeft vooral dressuurwedstrijden gelopen tot en met de Z1 een blauwe maandag gesprongen en gecrosst. Het is een lief paard die nu met pensioen is maar nog wel die aandacht en beweging verdiend. Daarom zijn wij op zoek naar die persoon die niet al te hoge ambities heeft maar die wel bereid is om met regelmaat te komen en er echt voor de dieren is.

De paarden worden hier met liefde behandeld en we zijn dan ook op zoek naar een persoon die er op dezelfde manier instaat. Spreekt dit jou aan dan ben je welkom om eens kennis te maken.

Tevens hebben we nog Pasquino mijn oude wedstrijdpony, hij is afgekeurd voor de sport maar houd ook van de aandacht. Gezien zijn medische achtergrond en formaat zijn we niet perse op zoek naar een ruiter maar wel iemand die hem de nodige aandacht kan geven op andere manieren.

De paarden staan in het buitengebied van Asten (5721SB)

Heb je interesse? Stuur dan een PB, bel of mail me en dan kijken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina