Prachtig zwart ASPC/AMHR hengstje

Prijs: €2.750,00 | Geplaatst: di, 2019-08-13 12:00

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
0 jaar
Kleur:
Zwart
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
SMHC's Fabulous Victoria
Vader: 
Erica's Pharaohs Ramesses

We hebben een prachtig zwart minihengstje te koop met een blauw oog en een smalle bles; Dahvynya's Ramesses' Ares. Het is een Amerikaanse Shetlandpony (ASPC) met tevens AMHR papieren. Hij is zwart splashed white overo en heeft geen lethal white overo gen. Hij heeft een BMP paspoort en kan in de toekomst ook NMPRS overgestempeld en goedgekeurd worden (beide ouders zijn NMPRS goedgekeurd).

Hij is heel luxe en correct gebouwd met lange beentjes en een mooi hoofdje. Hij heeft een prachtige nek en een trotse opwaartse houding. Net als zijn moeder (twee na laatste foto) & vader kan hij nu al heel goed bewegen. Qua karakter is hij verlegen, maar wel nieuwsgierig. Alle nakomelingen van onze ASPC/AMHR/BMP/NMPRS hengst Erica's Pharaohs Ramesses (laatste 2 foto) hebben zijn lieve en makkelijke karakter. Ramesses is een meervoudig Europees en Amerikaans Kampioen in meerdere disciplines (o.a. halter, obstacle, liberty en showmanship) en is zowel bij het BMP als bij het NMPRS met een 1ste premie goedgekeurd.

Ares zal waarschijnlijk opgroeien tot ongeveer 37-38 inch (schofthoogte zo rond de meter). Hij is te bezichtigen in West-Brabant. Voor meer info, stuur me een pb of neem contact via www.dahvynyastables.nl

Registreer en log in om contact op te nemen met Fiorenza.
↑ Naar het begin van de pagina