Stalmedewerker/hulp/ruiter aangeboden

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2019-06-12 18:53

Informatie over de verkoper

Advertentie details

omgeving Veldhoven en omstreken (binnen een straal van 10 km) *

Beste meneer/mevrouw,

Bent u opzoek voor wat extra hulp voor doordeweeks en in de weekenden in u bedrijf met bijvoorbeeld het verzorgen/rijden van de paarden en stallen uitmesten of groomen op wedstrijd

Even iets over mijzelf:

Ik ben Julia en ik ben 15 jaar oud. Ik rijd 10 jaar paard en heb op diverse stallen gereden en geholpen met de verzorging van paarden. Zowel onervaren als ervaren paarden. Hierdoor heb ik redelijk wat ervaring opgedaan. Graag zou ik wat meer ervaring op willen doen in de wedstrijd sport. Mijn interesses liggen erg allround van dressuur tot springen en Eventing. Mijn niveau dressuur ligt op l2 bevestigd en ken de oefeningen van de m1. Verder spring ik 1m/1.10m. Ik ben betrouwbaar en kom mijn afspraken na.

Na volgend jaar wil ik de opleiding instructeur paardensport/houderij gaan doen waardoor ik met deze bijbaan weer meer ervaring op kan doen. Bij deze opleiding kan ik ook kiezen voor een deeltijd opleiding waardoor ik een full-time baan er bij kan nemen dit zou dus ook een optie kunnen zijn  als ik uiteindelijk op de opleiding zit.

Dus bent u opzoek naar een weekend/doordeweekse hulp dan hoor ik graag van u

met vriendelijke groet,

Julia van Beers

Registreer en log in om contact op te nemen met juliaatje_x.
↑ Naar het begin van de pagina