Super mooie dunalino 3-jarige mini merrie!

Prijs: 0 - 1000 | Geplaatst: zo, 2019-04-14 12:38

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
3 jaar
Stokmaat:
100 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Violetta
Vader: 
Titan
Vader van moeder: 
Winners Circle Illusion

Wegens minderen van mini's te koop: Haerhagen's Miracle Of Life!

Voor deze knappe verschijning zoeken we een nieuw fijn huisje.

Haerhagen’s Miracle of Life oftewel Mirre zoals we haar noemen is een leuke aanhankelijke merrie die we zelf hebben gefokt. Het is een merrie die graag de volle aandacht krijgt en daarom zoeken we dan ook een plekje waar ze dit kan krijgen en er echt wat met haar gedaan gaat worden. Voor de sulky, vrijheidsdressuur, fokken of keuringen/shows zou allemaal iets voor haar zijn. Ze heeft een ontzettend lief vriendelijk karakter en is dol op knuffelen. Ze vind het super leuk als ze mee mag om iets te doen. Ze heeft mooie lange benen en we gokken haar op een hoogte van +- 1m, we hebben geen echte meetstok.

Haar vader is de valk falabella Titan welke is goedgekeurd bij het NMPRS en Falabella stamboek. Haar moeder is onze red dun merrie Violetta die een afstamming heeft van Winners Circle Illusion x Hayes Hill Stephano. Een interessante mix van bloedlijnen. We hebben Mirre nog niet kleur laten testen, maar we vermoeden dat ze een dunalino is gezien de kenmerken die ze heeft.
Ze staat hier in een kudde met meerdere mini’s 24/7 buiten met weiland, paddock en schuilstal met onbeperkt hooi. Ze is bekend met scheren, buiten wandelen, dekens, hoofdsmid, tandarts, kinderen, ect. Ze is slim dus pakt dingen snel op.

We zoeken een huisje waar ze niet alleen komt te staan. Handelaren hoeven niet te reageren!

Vraagprijs is €750-

Registreer en log in om contact op te nemen met Pandakaas.
↑ Naar het begin van de pagina