Gediplomeerd revalidatietrainer en instructrice heeft ruimte

Prijs: €30,00 | Geplaatst: wo, 2019-04-10 10:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gediplomeerd revalidatietrainer en instructrice heeft ruimte voor nieuwe leerlingen.

Instructie:

Als gediplomeerd revalidatietrainer en instructrice geef ik les volgens het 4Dimensiondressage principe. In mijn lessen richt ik mij voornamelijk op de houding en zit van de ruiter en de balans van het paard. Als die goed is, gaan we door met de verdere ontwikkeling, terwijl we blijven werken aan de houding van paard en houding en zit van de ruiter.

Ook ben ik beschikbaar voor grondlessen en longeren, omdat je je paard ook prima vanaf de grond kan helpen met het vinden van zijn balans.

De lessen zijn € 30,- per uur exclusief reiskosten. Binnen een straal van 10km vanaf postcode 3453NS zullen geen reiskosten in rekening gebracht worden.

Geïnteresseerd? Stuur mij dan een pb of een bericht via whatsapp (06-51499612) of een mailtje naar marina@belletibbe.nl.

Revalidatie:

Voor wie is de revalidatie?

Revalidatietraining is in principe voor ieder paard geschikt, ook voor gezonde paarden, maar voornamelijk voor paarden die onder andere de volgende problemen laten zien:
- als je paard een terugkerende, onverklaarbare onregelmatigheid heeft
- als hij zwaar in de hand is, 'tegen de hand' komt, hangt in de teugels
- als hij heeft moeite met buigen of met aanleuning en met figuren lopen
- als hij regelmatig 'stout' is door bijvoorbeeld te gaan rennen of staken, regelmatig een bok, niet vooruit te branden is of hoofd omhoog gooien
- als er zijn peesproblemen geconstateerd, na herstel van de blessure het wederopbouwen van juiste kracht en conditie met daarbij de houding en anatomie in de gaten houden zodat het probleem niet terugkeert
- als hij last heeft van zijn rug, bijvoorbeeld door kissing spines, of problemen in de wervels, met de rugspieren, met het bekken en dergelijke.
Kortom, je paard loopt niet zoals je zou denken dat hij zou kunnen lopen, het rijden gaat niet fijn, er is steeds 'iets' aan de hand of je paard is werkelijk gediagnosticeerd met een blessure of aandoening. In zo'n geval komt je paard in aanmerking voor de revalidatie.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand met een probleempaard, of wil je gewoon graag les in de basis van de 4 dimensies? Dan kun je te allen tijde contact met mij opnemen door mij een bericht te sturen via pb, facebook messenger of whatsapp (06-51499612) of een mailtje naar marina@belletibbe.nl.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina