[GZ] paarden om trailerladen mee te oefenen, Limburg Zuid

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2019-03-27 08:46

Informatie over de verkoper

Advertentie details

De medewerkers (chauffeurs/Bijrijders/Dierverzorgers) van stichting Dierenambulance Limburg Zuid zijn op zoek naar paardeneigenaren die ervoor openstaan om sommige medewerkers ervaring op te laten doen met trailer laden (onder uw toeziend oog natuurlijk). Het betreft voornamelijk medewerkers die dan op de wagens rijden met de trailer om paarden te vervoeren. Deze medewerkers zijn minimaal 18 jaar oud.

Heb je een lief paard (of meerdere) staan waar mee geoefend zou kunnen worden, dan hoor ik heel graag van je. Je kunt natuurlijk ervan uitgaan dat iedereen met zorg en respect omgaat met je dier(en)! Er is een eigen trailer aanwezig bij de stichting die meegenomen wordt, zodat de medewerkers met deze specifieke trailer kunnen oefenen.

De stichting is gevestigd in Maastricht, Zuid Limburg, dus we zoeken een plekje in de omgeving van Maastricht.

In verband met het feit dat de stichting leeft van donaties, en geld hard nodig is voor het opvangen en verzorgen van dieren bij ons en het onderhouden van onze wagens e.d., zou het zeer op prijs gesteld worden als de stichting dit kosteloos kan komen doen.

Indien iemand hieraan wil meewerken, dan hoor ik graag van je. De stichting zou je ontzettend dankbaar zijn. Hiermee hopen we de medewerkers wat dingen bij te brengen, wat alleen maar gunstig is voor toekomstige dieren die we hopelijk kunnen helpen.

Voor meer vragen en/of informatie hierover: Mijn pb staat open :)

Groetjes,

Melissa
(Medewerker/Vrijwilliger @ stichting Dierenambulance Limburg Zuid)

Registreer en log in om contact op te nemen met cursebreaker.
↑ Naar het begin van de pagina