GEZOCHT: Ruiter voor B-pony. Regio Zwolle/ heino/ hoonhorst

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2019-02-26 09:13
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

GEZOCHT: Ruiter/ verzorgster voor groene B-pony. Omgeving zwolle/ heino/ hoonhorst/ wythmen/ laag zuthem.

Voor het rijden van mijn 6,5 jarige B-pony ben ik opzoek naar een handige ruiter. Omdat het een kleine pony is hanteer ik een maximaal gewicht van c.a. 50 kilo op hem, qua lengte graag ook niet te lang. Leeftijd maakt me verder niet heel erg uit. Ervaring met het correct rijden van jonge pony’s wel.
Hij wordt momenteel ook bijgereden door een meisje van 12, maar ik zou er graag ook een wat ervarenere bijrijder bij willen hebben die hem goed kan aanpakken.

Jip is een erg slimme, vrolijke, leergierige pony die ook erg braaf is. Hij is nu bijna 2 jaar onder het zadel en kan zo na een week (of langer) stilstaan zonder vooraf longeren gereden worden. Wel is hij nog vrij groen dus moet nog erg bevestigd worden. Het grootste struikelblok is dat hij gaat stil staan als hij iets niet snapt of het zat is. Omdat hij nog vrij groen is zoek ik wel een handige ruiter die hier goed mee om kan gaan.

Hij staat tussen zwolle en heino, vanuit zwolle is het c.a. 30 minuten fietsen, vanuit heino korter. Met de auto is het beiden binnen 10 minuten te bereiken, en er zit een bushalte op loopafstand. Eventueel is meerijden vanuit Hellendoorn mogelijk.

Wij hebben thuis een buitenbak met verlichting beschikbaar. Ook hebben we een kleine cross-weide en springmateriaal. Lessen en ook wedstrijden rijden is toegestaan op kosten van de ruiter. Jip wordt echter niet verhuisd.

Meer informatie over Jip is wel te vinden in zijn volgtopic; https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=1&t=1915509
Hierin zijn ook (rij)filmpjes van hem te vinden.

Bij deze een spring-filmpje van Jip;
https://youtu.be/nx3DEpwthvg

Lijkt het je wat om Jip te gaan rijden? Dan hoor ik dat graag!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina