weidegang met schuilstal op kleine doe-het-samen stal

Prijs: €75,00 | Geplaatst: ma, 2019-02-11 20:57

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Weidegang aangeboden op rustige kleinschalige stal in het buitengebied van Steenbergen. Nabij Steenbergen/Kruisland/Moerstraten/Bergen op Zoom/Wouw/Roosendaal.

Wij hebben plaats voor 1 pony of klein paard. Jouw pony/paard komt bij ons eigen paard op de wei. In principe staan ze 24/7 buiten (ruime schuilstallen op de wei aanwezig). Indien nodig (bij noodweer of ziekte) kunnen de paarden op stal gezet worden (boxen van 3 x 3 aanwezig).

Wij zijn een kleine gezellige stal waar we de zorg van de paarden en pony's (in totaal 5) samen volledig doen. Wij zoeken iemand die dus ook de handen uit de mouwen wil steken. Het voeren doen we om toerbeurt (met 3 eigenaren) dus je hoeft maar 2 a 3 dagen per week naar stal te komen.
Het mesten doen we allemaal minimaal 1 x per week. Hiervoor hebben we een aanhanger die we wekelijks legen als hij vol is (aan het einde van de straat). Dit doen we ook om toerbeurt dus het is wel een must dat je een trekhaak hebt.

Je kunt vrij gebruik maken van alle faciliteiten:
- je krijgt een ruime afsluitbare zadelkast tot je beschikking
- afspuitplaats (koud water)
- keuken met warm en koud water, waar je thee en koffie kan zetten en de koelkast en magnetron kan gebruiken
- toilet
- verlichte buitenbak (30 x 15 meter, grasbodem)
- trailerstalling is mogelijk

De prijs voor de kale stalling is € 75,- per maand. Hier bovenop komt het hooi en stro dat je gebruikt. Dit wordt gezamenlijk besteld en onderling verrekend. In de winter zal er ongeveer € 65,- per maand bij komen en in de zomer ongeveer € 35,- per maand.
Krachtvoer dien je zelf aan te leveren.

Mocht je vragen hebben of vrijblijvend willen komen kijken neem dan contact op. Groetjes Linda

Registreer en log in om contact op te nemen met Pin_.
↑ Naar het begin van de pagina