Prachtige lieve Tinker ruin - grote maat!

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2019-01-23 15:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
153 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
Tinker
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Caily (STER)
Vader: 
Janesho SvG (STER)

Amazing Sir Kyano is een Tinker ruin van (bijna) 4 jaar oud. Hij is nederlands gefokt (door mij) en 1.50 - 1.55 hoog. Zijn vader is Janesho SvG (STER) en zijn moeder is Caily (STER).
__

https://www.youtube.com/watch?v=yhAXPR2f1NE
(ruiter op het filmpje is 1.80)
__

Kyano is prachtig getekend en beweegt erg ruim. Zijn karakter is enorm mensgericht en vriendelijk naar mens en dier. In de kudde is hij vriendjes met iedereen, heeft tevens natuurlijk overwicht waardoor hij vaak bovenaan in rang staat en er een gemoedelijke sfeer heerst.
__

In de omgang met mensen is Kyano erg leergierig, hij wil alles enorm graag begrijpen en goed doen. Vanwege zijn jonge leeftijd is hij soms nog wat onzeker waardoor hij het beste zou matchen met iemand die hem dan het vertrouwen geeft.
__

Kyano is afgelopen zomer beleerd, hij kent stap, draf en galop, halthouden doet hij al op enkel stem en zit. Hij gaat makkelijk alleen mee op buitenrit, is verkeersmak, al is groot verkeer spannend.
__

Als vanzelfsprekend is Kyano pssm-vrij en heeft hij geen gebreken. Correct ge-ent (juni 2018), ontwormd (week 52 2018) en bekapt (januari 2019), met dit alles is hij ook erg braaf.
__

Prijsklasse 2000 - 2500 euro. Een goede plek is het allerbelangrijkste.
Kyano kan je ontmoeten nabij Winschoten.
__

https://www.youtube.com/watch?v=yhAXPR2f1NE
(ruiter op het filmpje is 1.80)

Registreer en log in om contact op te nemen met Caily.
↑ Naar het begin van de pagina