Online ruiterfitheidstraining

Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2018-12-09 08:20

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Kick-off PhysioVan FitAcademy -> online ruiterfitheidstrainingen!

Bij de PhysioVan FitAcademy train je in je eigen tijd, maar je traint niet alleen. Je kunt jouw mede-sporters treffen in het community-deel van de FitAcademy. Maar wacht, er is MEER!! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om een zesweekse online ruiterfitheidstraining voor jou te ontwikkelen. We zijn trots op het resultaat en willen je het graag laten zien.

Online ruiterfitheidstraining
De zesweekse online ruiterfitheidstraining is een trainingsprogramma dat in 6 weken opbouwt naar topsportniveau. Je krijgt elke week een nieuwe training met steeds uitdagendere oefeningen. De trainingen kunnen ook dienen als een sportspecifieke revalidatietraining voor jou als ruiter na blessures. Vanaf de 4e week wordt het een echte preventieve topsport-gerichte training.

Wil jij ook met meer ontspanning rijden en veel meer plezier beleven aan het rijden?
Je trainingen, buitenritten én de wedstrijden geven jou minder stress.

Wil jij dat jouw wedstrijdresultaten omhoog gaan?
Dit is wetenschappelijk aangetoond!

Hoe zou het zijn als je met meer gevoel en balans subtielere hulpen kan geven?
Jouw paard beweegt beter én jij blijft nu wél zitten!

Denk je eens in: wat als jij de bewegingen van je paard veel beter kan volgen zonder je paard te storen?
Daardoor heb jij minder behandeling- en therapiekosten voor je paard.

Wil jij ook dat jij en je paard straks veel rechter én met meer swung gaan lopen?
Dat rijdt zó fijn!

De volgende elementen komen steeds terug: een warming -up met Coördinatie & Conditie oefeningen, gevolgd door Houding & Evenwicht, Romp balans & – kracht en we sluiten af met Souplesse, Ademhalings- & Ontspanningsoefeningen.

De training bestaat uit de beste (wetenschappelijk onderbouwde) oefeningen voor ruiters, geselecteerd uit: de fysiotherapie, bootcamp en Perfect Pilates training. Mét daarbij nog diverse extra ruiter-specifieke oefeningen. Net zoals je jouw paard een aantal keer per week traint, behaal je het meeste effect als je de oefeningen 2 tot 3 keer per week herhaalt.

Ik heb twee keuzes voor jou:
Wil je starten met de GRATIS oefeningen van de Onafhankelijke Zit Challenge en een maand lang rondkijken in de PhysioVan FitAcademy, GRATIS?
https://physiovan.nl/onafhankelijkezit/

OF
Wil je serieus gaan trainen om zo goed te zorgen voor jezelf en jouw paard? Zet dan nu de eerste stap door je aan te melden voor de PhysioVan zesweekse online ruiterfitheidstraining. https://physiovan.nl/ruiterfitheidstraining/
https://physiovan.nl/fitacademy/

Wij geloven in de zesweekse training en wij weten dat jij er veel aan zult hebben. Maar, als jij niet tevreden bent, kun je binnen twee weken na aankoop je aankoopbedrag terug krijgen. Want wij vinden het bovenal belangrijk dat jij gelukkig bent.

CU in class!

Sportieve groeten,
Jade Reinders - PhysioVan
Susanne Pieterse - Pieterse Innovate

Registreer en log in om contact op te nemen met PhysioVan.
↑ Naar het begin van de pagina