Bijrijder gezocht voor jonge D-pony ruin RHENEN

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-12-05 12:19
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

In verband met een drukke fulltime baan en twee paarden op twee locaties, ben ik opzoek naar een bijrijder/verzorger voor mijn jonge D-pony

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met een 5 jarige pony die nog veel moet leren? Dan ben je aan het juiste adres.
Finn is een 5-jarige D pony van 1.46m. Ik heb hem in augustus 2018 gekocht met veel achterstallig onderhoud, in de afgelopen maanden zijn we dan ook vooral bezig geweest met hem gezond en rond krijgen. Inmiddels zijn we op het punt aangekomen dat ik hem dressuurmatig aan het oppakken ben onder het zadel. Hij heeft nooit geleerd dressuurmatig correct te lopen, dus dit is een hele (leuke) uitdaging. Hij leert snel en pakt nieuwe dingen ook vrij snel op.

Finn is een super nuchtere ruin, hij is bomproof en zal niet zomaar een stap verkeerd zetten. In principe de ideale kinderpony! Wanneer je meer van hem vraagt durft hij nog wel wat sterk te worden.

Wij staan nu nog in Kapel-Avezaath, maar Finn komt op Stal van Miltenburg in Rhenen te staan.

Dus.. Ben jij
- Iemand die het leuk vind om aan de slag te gaan met een bomproof pony?
- Iemand die circa 2-3 dagen in de week kan?
- Iemand die een kleine bijdrage kan leveren?

Neem dan contact met mij op! Wie weet kan ik jou een paar dagen in de week een pony bieden die je dan kan zien als je eigen pony.

In overleg is er veel mogelijk, zoals wedstrijden in de toekomst. Zelf ga ik hem in 2019 tussen de paarden starten. Ook ga ik hem in de loop van het jaar oppakken in het springen/crossen.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina