Prachtige en lieve allround tinker merrie

Prijs: €2.450,00 | Geplaatst: ma, 2018-11-19 22:06
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
Tinker
Stamboekpapier:
Nee

Te koop: Lieve allround Tinker merrie

Naam: Lola
Ras: Irish Cob / Tinker
Geslacht: Merrie
Stokmaat: 1.45
Ouders: Onbekend
Geboortedatum: 01-01-2014

Lola is een mooi robust gebouwde merrie van 1.45. Ze heeft mooie manen, heel veel sok en ook een volle staart. Ze heeft 3 mooie gangen, met name haar draf is heel krachtig. Ze is een erg kwaliteitsvolle merrie. Lola is een heel sociaal en lief paard, ze vindt knuffelen/tuttelen geweldig en kan hier ook uren van genieten. Ze is bovendien heel nieuwsgierig/leergierig, ze staat overal met haar neus bovenop en wilt alles gezien/besnuffeld hebben. Lola kan netjes vaststaan, gepoetst en gewassen worden. Ze is werkelijk dol op aandacht.

Lola is sinds begin augustus zadelmak. Ze leert heel vlot en kent dan ook al behoorlijk wat. Ze loopt goed aan de enkele en dubbele longe, ze kent haar 3 basis gangen, loopt regelmatig al nagefelijk en kan zelfs een sprongetje maken. Je kunt er ook zonder zadel op kruipen, ze vindt het allemaal prima. Een echte allrounder dus!
Lola is licht in de mond en goed aan het been. Ze rijdt heel erg fijn. Rijd je haar op het gemak, dan zal ze ook op het gemak haar rondje rond tsjokken. Rijd je haar actief dan werkt ze ook actief met je mee en kan ze heel leuk lopen. Een paard met veel mogelijkheden! Ze kan ook gerust een week stilstaan, je kunt gewoon zonder problemen opstappen, ze zal niet gek doen. Ze heeft hier nog nooit gebokt of gesteigerd, ze is een echte goedzak.
Ze kan in onbekende/nieuwe situaties wel eens schrikkerig zijn. Hierdoor en icm haar jonge leeftijd vinden we haar ( nog ) niet geschikt voor de onzekere/beginnende ruiter.
Ik ga regelmatig met haar aan de hand wandelen en dit doet ze zeer goed. Verkeer kijkt ze niet naar om. Zelfs vrachtwagens kunnen haar vlot passeren! Vreemde dingen langs de weg vind ze wel eens spannend maar meer als een keertje snuiven of een pasje opzij zal ze niet doen. We zijn recent ook onder de man naar het bos geweest en dit doet ze heel erg goed. Ze is bekend met schriktraining en ook dit doet ze flink.

Hieronder een uitgebreide video van Lola:
https://www.youtube.com/watch?v=i-XeRRqLr1s&t=2s

Lola is inorde met entingen, ontwormingen en wordt regelmatig bekapt. Ze staat hier in kudde verband en is sociaal in groep. Ze is vrij van stalgebreken en loopt vlot de trailer op. De vp voor Lola is 2450 euro, dit is inclusief haar hoofdstel en eventuele regendeken indien dit gewenst is. Lola staat gestald in Ellikom.

Wilt u meer info mag u altijd vrijblijvend contact opnemen op het nr: 0032484158626 of 0032468427725
mvg
Hanne

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina