Stoere bonte ruin met cool karakter (ruilen mag ook)

Prijs: €1.250,00 | Geplaatst: za, 2018-11-17 10:47

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
2 jaar
Stokmaat:
148 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
Kruising
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Fries x Duitse Rijpony
Vader: 
Welsh x Hackney

Mentos, stoere 2,5 jarige ruin
Kruising: M: Fries x Duitse rijpony V: Welsh x Hackney
Huidige stokmaat: 1.48m

Omdat ik helaas niet kan bieden wat deze kanjer nodig heeft ben ik op zoek naar iemand die dat wel kan. Mentos is een enorme knuffel en wil graag aandacht. Hij is cool van karakter en niet snel onder de indruk. Maar daarnaast is hij ook erg speels en barst hij van de energie. Wij hebben niet genoeg ruimte en met mini shet als maatje kan hij zijn ‘ei’ gewoon niet kwijt.

Mentos wil heel graag werken, alleen het liefst wel op zijn manier. Dit heeft training nodig en daar heb ik helaas niet voldoende tijd (en geduld) voor. Mentos is geen beginnerspony en heeft een baasje nodig die duidelijk is. Met voldoende tijd, geduld en kennis zul je echt een gouden paardje aan hem hebben. Kortom, het is een onwijs aanhankelijk en werkwillig dier en is bij ons, hoe pijnlijk ook, niet op de juiste plek. Kun jij deze stoere bink wel de juiste plek bieden dan hoor ik graag van je. Goed adres is belangrijker dan de prijs en we hebben ook geen haast. Mentos kan gerust nog even bij ons blijven staan.

Ruilen is ook een optie. Wij zoeken een rustige, brave recreatiepony die ook geschikt is voor kinderen. We wonen aan de rand van het bos en hebben een mooie plek aan huis met uitloopstal. We willen voornamelijk rustige buitenritjes maken.

Je kunt me bereiken per mail op maureen_haaksema@hotmail.com of telefonisch op: 0614777699

Filmpje van winter 2017: https://www.youtube.com/watch?v=PwPMoY0lMfs
Zomer 2018: https://www.youtube.com/watch?v=kEZ_DxDhfhI

Registreer en log in om contact op te nemen met maureen_85.
↑ Naar het begin van de pagina