Verzorgster gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2018-11-16 11:54

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn welsh-merrie van 13 jaar oud ben ik op zoek naar iemand die het leuk vindt om me te helpen met de verzorging. Jersey is een rustige, lieve pony. Ik rij voornamelijk met haar buiten, ze is dan ook flink bomproof. Wanneer je niet consequent bent reageert ze daar direct op (daar is het een pony voor;)). Dan staat ze bijvoorbeeld met haar hoofd in het gras i.p.v. dat ze loopt. Ze kan ook wel eens een vreugdebokje maken, maar is dan goed uit te zitten. Ik rij met haar bit en boomloos. We hebben de intentie om in het voorjaar te gaan trainen voor endurance.
Jersey staat op een super leuk/gezellig paddock-paradise met 2 andere paarden, waar we werken met voer en mestbeurten (waar je aan mag deelnemen, is niet verplicht)

Waar ik naar op zoek ben:
- Iemand van 20+
- Niet te groot (Jersey is 1.41m)
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Iemand die met name op doordeweekse dagen kan (ik wil zelf graag 4 dagen zelf blijven gaan, waarvan iig vrijdag-zaterdag-zondag, omdat ik dan vrij ben en overdag kan gaan rijden. In de zomer kunnen we ook andere dagen afspreken. En af en toe een weekenddag is ook bespreekbaar)
- Iemand die bij wil dragen in de kosten
- Iemand waarmee het zowel met mij als met Jersey goed klikt

Kortom; een speld in een hooiberg........

Ben of ken je iemand die dit wel ziet zitten? Let me know!

Groetjes,

Marlous

Registreer en log in om contact op te nemen met Marlous1989.
↑ Naar het begin van de pagina