Aangeboden: Uniek plekje 24/7 buiten Giessenlanden

Prijs: €220,00 | Geplaatst: vr, 2018-11-16 10:07
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Zoek je een plek waar je paard ook in de winter lekker paard kan zijn?

Wij hebben in onze koudbloed kudde plek voor 1 ander paard/pony. Onze voorkeur gaat uit naar een ander koudbloed paard omdat deze het beste aansluit kwa voerbehoeftes bij de andere paarden.
We voeren onbeperkt arm ruwvoer middels slowfeeders. De paarden staan 24/7 buiten en hebben beperkt weidegang zolang het weer dit toe laat. Er zijn 5 ruime stallen die altijd open staan(bij extreem weer of andere bijzonderheden kan het zijn dat ze eens 's nachts op stal staan, dit in overleg met de eigenaar)
Aan de stallen zit een verharde uitloop die aan een onverhard pad grenst en aan de rijbak. Hier kunnen ze 24/7 lopen, spelen en paard zijn.
We hebben electra en water.
We voeren en mesten met elkaar. Dit betekend dat als er 5 paarden staan je de ene week 1 voer/mestdag hebt en de andere week 2 voer/mestdagen. De rest van de week heb je geen diensten. Onze stal ligt tussen Hardinxveld-Giessendam en Giessen-Oudekerk. Er zijn fijne en mooie uitrijmogelijkheden direct aan stal.
De prijs is circa 220, - per maand afhankelijk van de hooiprijzen.

Ben je een verantwoordelijk iemand die het natuurlijk houden van zijn of haar paard net zo fijn vind als ons? Neem dan contact op...

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina