verzorgpaard gezocht / bijrijder aangeboden

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2018-11-15 21:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi; bijrijder aangeboden / verzorgpaard gezocht.

Ik zal mezelf even kort toelichten in de hoop je interesse te wekken:

Mijn naam is Gemke Paulus en ik ben 29jaar oud en ik wil me graag aanbieden als bijrijder.
In 1997 ben ik begonnen met rijden, en vanaf 2000 tot 2008 heb ik eigen paarden gehad met heel veel plezier. Toen ik helaas geen eigenpaard meer had starte ik in 2008 meteen met bijrijden. Daarvoor reed ik al veel paarden maar mijn eigenpaard stond altijd voorop.

Waar ik woonde had ik gelukkig nooit moeite met het vinden van een leuk bijpaardje, mensen kende mijn rijstijl en vertrouwden mij. Bijrijden heb ik tijden met veel plezier gedaan. En ik heb er heel veel gereden!!

Helaas vanwege de studie / stage (buitenland) en verschillende woonplekken kwam het paardrijden op de achtergrond. Nu ben ik 3 1/2 jaar geleden verhuisd naar Arnhem en woon in het centrum. Ik zou graag mijn hobby weer willen oppakken. Ik mis het contact met een paarden erg.

Ervaring heb ik genoeg, heb ontzettend veel paarden gereden en ben niet bang!!!! Ik reed een tijd 1x keer in de week een manegeles en verricht werkzaamheden op stal in de hoop hiermee mezelf te kunnen bewijzen en een paardje te vinden. Helaas is er in de omgeving geen vraag naar dus blijf ik verder zoeken.

Mijn niveau is op papier L1 springen en dressuur. Ik denk dat ik hoger kan maar heb dit simpelweg nooit op wedstrijd niveau behaald. Daar heb ik te weinig wedstrijden voor gereden. Ik hou overigens ook ontzettend van handwerk, knuffelen, longeren….. alles! Ik geniet echt van werken/bezig zijn met een paard en daarvoor hoef ik niet altijd te rijden!!!

Helaas heb ik momenteel niet de financiën om bij te betalen, wel ben ik bereid om lessen te volgen en die zelf betalen omdat ik weet hoe belangrijk dit is!! Wellicht is een bijdrage in de toekomst wel mogelijk.

Ik zoek iets in de omgeving Arnhem en omstreken ongeveer 15 minuten maximaal 20min met de auto dan heb ik het meeste tijd voor u paard. De maximale reistijd wordt mede bepaald omdat ik een auto deel met mijn partner. Wij wisselen de ritjes van de auto af met de scooter.

Mochten wij elkaar kunnen helpen dan hoor ik graag van u.
U mag mij mailen op: gemkepaulus@gmail.com of bellen: 0614852932
Ik kan wat foto’s mailen van mij en mijn paardje dan heeft u een beeld van mij.
Groetjes Gemke

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina