Stalling voor een maatje voor mijn paard aangeboden

Prijs: €0,00 | Geplaatst: do, 2018-08-09 15:06

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bij mij thuis op de boerderij (molkwerum) heb ik nog plek voor een pony / klein paard. Ik heb mijn eigen paard op de boerderij staan en omdat ik hem niet alleen wil hebben staan heb ik nog een extra box, beschikbaar voor één 'pension' pony / klein paard. De box is 3.30 bij 2.90 en is onderkelderd. Afgelopen winter hebben twee welsh veulens samen de box gedeeld, maar binnenkort komt de box vrij omdat ze te groot worden om samen in de box te staan.

Vanaf het voorjaar tot en met de herfst (zodra en totdat het weer het toelaat) komen de paarden bij ons op de wei, in de lente en herfst ongeveer van 7 tot 7 en staan ze snachts op stal met onbeperkt ruwvoer. In de zomer staan ze dag en nacht op de wei en wordt er ruwvoer bijgevoerd in een hooistolp (momenteel onbeperkt in verband met de droogte). In de winter staan de paarden op stal met onbeperkt ruwvoer en mogen ze overdag een tijdje hun benen strekken op het kavelpad (duur afhankelijk van de temperatuur en wind).

Er is geen rijbak aanwezig, maar wel een rijvereniging met een rijhal en buitenbak op een afstand van 10 minuten rijden met de auto. Je zou ook met mij mee kunnen rijden hierheen, mocht je zelf geen trailer(rijbewijs) hebben.

Er is veel mogelijk, van volledige verzorging (incl. het regelen van de hoefsmid/ontwormen etc, bijvoorbeeld voor een pony op pensioen) tot aan zelf alles doen, pb voor meer informatie. Lagere prijsklasse, omdat het geen pensionstal is maar een plek voor een maatje voor mijn paard!

Registreer en log in om contact op te nemen met Stjernexxx.
↑ Naar het begin van de pagina