Bijrijdpaard gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2018-07-23 11:47
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Ten eerste dank voor het openen van mijn advertentie.

Mijn naam is Judith en ik ben 25 jaar. Omdat mijn huidige bijrijdpaard verhuist en ik een echte paardenliefhebber ben, ben ik op zoek naar een nieuw paardje om 1-2 keer per week te verzorgen en te rijden. Ik woon in Joure maar ben in het bezit van een auto dus ik kan snel ergens zijn. Mijn lengte is 1.74m en ik weeg ca. 66 kilo.

Zelf rijd ik al 18 jaar bij een manege (en doe dit nu nog) en het afgelopen halfjaar dus ook met mijn vorige bijrijdpaard. Ik houd van alles wat met paarden te maken heeft en ik wil ook wel helpen bij de werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals uitmesten, voeren e.d. Zelf ben ik een recreatieve ruiter, al heb ik wel de ambitie om samen met het paard beter te worden zodat ook de band met het paard sterker wordt. Echter heb ik geen wedstrijdambities. Ik houd van dressuur, springen en op z'n tijd een buitenrit maken.

Ik kan worden omschreven als een rustig en betrouwbaar persoon, ook ben ik zuinig op andermans (en mijn eigen) spullen.

Heeft u een paard waarvan u denkt dat deze bij mij past, en zoekt u nog een verzorger? Dan zou ik het erg waarderen dat u mij een berichtje stuurt! Daarnaast kunt u mij ook gerust nog een bericht sturen met eventuele vragen.

Groet,
Judith

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina