Gezocht: amazone/ruiter voor sportmerrie (6 jaar) - ENSCHEDE

Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2018-07-16 22:24
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Helaas stopt mijn huidige bijrijder binnenkort. Daarom zoek ik iemand die het leuk zou vinden om mijn lieve merrie (6 jaar) dressuurmatig bij te gaan rijden. De merrie staat in Enschede (Twekkelo), er is beschikking over een binnen- en buitenbak etc.

Omdat ik zelf spring met de merrie, zoek ik iemand die graag dressuur rijdt. Het beste zou iemand passen die ervaring heeft met het rijden van sportpaarden, eigen paarden of momenteel geen eigen paard (meer) heeft om officieel te starten maar dit wel weer graag zou willen.

Ze is L2 startgerechtigd. Met haar huidige bijrijder heeft ze zich vorige zomer geplaatst voor de outdoor Regiokampioenschappen in de klasse B en in januari voor de indoor Regiokampioenschappen in de klasse L1 met 211 punten. 1 juli heeft ze zich, opnieuw en voor de 3e keer achtereen, weten te plaatsen voor de Regiokampioenschappen in de klasse L2.

Om bovenstaande zoek ik iemand die niet opnieuw de klasses B en L1 hoeft door te rijden maar direct in de klasse L2 mag starten. De merrie staat rustig op de trailer en is erg nuchter op vreemd terrein. Ze geeft een heel vertrouwd gevoel en kijkt nergens naar.

De merrie is wakker en werkt graag voor je. Ze is speels en houdt van afwisseling. Samenwerken, creatief zijn met oplossingen en zelf rust kunnen bewaren is erg belangrijk. Bij een harde/dominante aanpak wordt ze nerveus en gespannen. Het negatieve negeren en het goede (overdreven) enthousiast belonen werkt het beste bij haar. De merrie is makkelijk tussen andere paarden, fijn in de omgang, luistert goed en is erg mensgericht.

Ik zoek iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, die ook echt van dit paard kan genieten. Daarbij wil ik zeker iemand die goed kan rijden, ruitergevoel heeft en gemotiveerd is op de langere termijn. Het zal gaan om 2-3 dagen in de week.

Graag een minimale leeftijd van 18 jaar. Ik vraag geen bijdrage. Voor vragen mag je mij een bericht sturen.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina