Braaf recreatiepaard gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2018-07-15 13:15

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo allemaal,

Al een tijd ben ik op zoek naar een braaf recreatiepaard. Een braaf, nuchter, gezond paard waarmee ik veilig buitenritten kan maken en in de bak kan rijden. Een paard waar je na een week stil staan niet bang hoeft te zijn om weer op te stappen. Ik zoek dus geen heet, ril of sensibel paard! Eerder wat flegmatiek, maar geen paard wat niet vooruit is te branden.

Mijn hoofddoel is ontspannen buiten kunnen rijden, meestal alleen maar soms ook met anderen. Daarnaast train ik ook dressuurmatig.
In principe zoek ik een paard wat al beleerd is, maar mocht je een onbeleerd paard hebben wat verder perfect bij mijn eisen zou passen ook graag aanbieden.

Wat ik zoek:
- Merrie of evtl. ruin
- Braaf, nuchter!
- Schofthoogte: Vanaf 160 cm, liever nog iets groter.
- Niet ouder dan 10
- Bij voorkeur een warmbloed, of warmloed-koudbloed kruising. Zware warmbloeden, Groningers en Gelderse paarden vind ik erg gaaf.
- Bij voorkeur al verkeersmak en ervaring met buitenritten
- Kleur en stamboom/papier is niet belangrijk

Maximaal 1,5 tot 2 uur rijden vanaf Emmen.
Prijs naar paard en kunnen. Normale prijsklasse.

Wat ik te bieden heb:
Een fijne plek aan huis, direct aan het bos. De paarden krijgen hier onbeperkt ruwvoer van eigen land. Vanaf het voorjaar tot in de herfst hebben ze overdag rijkelijk weidegang, 's nachts staan ze in de paddock. Ze staan in principe 24/7 buiten, maar bij slecht weer en in de winter gaan ze 's nachts op stal.

Denk je een geschikt paard voor mij te hebben, stuur me dan een pb met info! Graag met foto en vraagprijs.

Registreer en log in om contact op te nemen met Maaiike94.
↑ Naar het begin van de pagina