Bijrijdpaard gezocht

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2018-06-24 10:07
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik ben op zoek naar een bijrijdpaard. Ik heb de afgelopen tijd het paardrijden op een wat lager pitje gezet in verband met mijn studie, maar aangezien ik nu klaar ben en ik het rijden toch wel heel erg mis ben ik weer op zoek. Ik heb in de tussentijd wel bij een studentenvereniging voornamelijk wedstrijden gereden (ongeveer eens per maand), maar ik zou toch graag ook weer een vast paard bij willen rijden waar ik ook vooruitgang mee kan boeken. Ik zoek een paard voor ongeveer 2 á 3 dagen in de week.

Mijn naam is Samantha. Ik ben 23 jaar oud, waarvan ik 18 jaar rijervaring heb. Op mijn 16e kreeg ik een bijrijdpaard en niet veel later een eigen pony. Helaas moest hij verkocht worden. Daarna nog wel andere bijrijdpaarden gehad, maar hier ben ik toen mee gestopt om diverse redenen. Ik heb ervaring met jonge paarden. Met de studentenwedstrijden rijd ik La (L1 proef/finale L2) en L springen (max. hoogte 1.10m) op voor mij onbekende (manege)paarden. Ik ben nooit officieel gestart bij de KNHS.

Ik zou het liefst een paard rijden waar ik zowel mee kan dressuren als springen, of waar ik eens een buitenritje mee kan maken. Ik zoek een paard in omgeving Nijmegen en beschik over eigen vervoer.

Mocht u meer willen weten, of een paard hebben staan en zoekt u iemand, dan zie ik graag uw pb tegemoet.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina