Bates wide dressuur

Prijs: €995,00 | Geplaatst: za, 2018-06-23 15:10
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Leer

Te koop z.g.a.n Bates wide dressuur. Top kwaliteit dressuur zadel voor de echt barokke paarden. 17,5 inch /44cm, met cair en easy change system. Zit nu de lila boom in. Je krijgt de paarse boom er ook bij. Inclusief originele Bates zadel hoes en alle kaartjes, sleutel om te helpen bij verwisselen boom, Bates zadelzeep en garantie bewijs. Zadel kan bij mij thuis gepast worden in Sellingen (bak aanwezig) of ik kan bij jou thuis komen als je binnen 50 km vanaf Sellingen woont (tegen km vergoeding).
Nieuwprijs is 1995, -
De vaste prijs voor dit zgan zadel is nu 995,- euro.

Bates dressuurzadel Wide is geschikt voor brede paarden en heeft innoverende eigenschappen, om het comfort van uw paard te verzekeren en voor de evenwichtige houding van de ruiter. De anatomische, brede zit met zeer smalle beendoorgang biedt een extra stevige steun voor een optimale dressuur houding. De bewegingsvrijheid, de expressie en de houding van het paard worden merkelijk verbeterd door s werelds beste systemen CAIR® en EASY-CHANGE. Deze systemen zorgen voor een gepersonaliseerde pasvorm, een gelijke gewichtsverdeling en een vloeiende vering door de brede kussens. Iedere ruiter is het zichzelf en zijn paard verschuldigd om het ultieme in comfort en prestatie te ervaren.

Bates CAIR kussen Systeem De Bates CAIR zadels zijn uitgerust met het revolutionaire CAIR luchtkussensysteem dat rekening houdt met de bewegende rugspieren van je paard. De traditionele zadelvullingen zijn hier vervangen door lucht. De natuurlijke schokdemping van lucht bevordert de ontspanning en verzameling van je paard tijdens het rijden. Het paard vriendelijke CAIR luchtkussensysteem bezorgt paard en ruiter het ultieme comfort.

Bates EASY-CHANGE Fit Solution Maak kennis met de Easy-Change zadelpas-oplossing! Dit systeem laat toe om je zadel simpelweg aan te passen naargelang je paard van bespiering en vorm zou veranderen. Het Bates EASY-CHANGE Gullet System ofwel systeem van verwisselbare zadelboom zorgt ervoor dat je zelf heel gemakkelijk de breedte van de Elastiflex zadelboom kan aanpassen. De Elastiflex boom geeft stevigheid in de lengte van het zadel, maar laat toch toe om zich aan te passen aan een bepaalde laterale flexie van de spieren van het paard. Naargelang je paard een smallere of bredere schoft heeft heb je de opties om je zadelboom te versmallen of te verbreden door de beugel te veranderen.

Het Bates Easy-Change Riser system zorgt ervoor dat je op een heel eenvoudige manier aanpassingen kan doen in de kussens van je zadel voor optimale balans en bewegingsvrijheid. D.m.v. de speciale panel inserts kan je simpelweg de kussens opvullen op de juiste plaats. Het Easy-Change Riser Systeem laat toe het zadelkussen aan te passen zodat u een perfecte zadelbalans heeft.

http://link.marktplaats.nl/m1292156395?utm_source=whatsapp&utm_content=v...

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina