Veelzijdige E-pony te koop

Prijs: €3.500,00 | Geplaatst: do, 2018-06-21 22:48
Dit object is gereserveerd

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
154 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Baccarav v/d Corijon
Vader: 
Angel Princess v/d Manuhoeve
Vader van moeder: 
Neron

Billy Jean is nu 5 jaar mijn grootste maatje, maar omdat ik volgend jaar ga studeren en hem helaas niet mee kan nemen, zoek ik een goed passend thuis voor hem. Hij verdient iemand die hem veel aandacht kan schenken en voor wie hij een maatje voor het leven kan zijn. De mogelijkheid om elke dag de weide op te kunnen in gezelschap van andere paarden is voor mij een noodzakelijke voorwaarde.

Billy is een 8-jarige platenbonte ruin (30-08-2009). Zijn schofthoogte is ca. 1,54 meter. Hij heeft een nieuwsgierig karakter, is makkelijk in de omgang en gaat graag samen op avontuur.

Hij is dressuurmatig getraind via de methode van de Atletische rijkunst van Monique de Rijk en de dressuurbasis zit er goed in. Met springen heeft hij niet veel ervaring, maar hij vindt dit wel erg leuk en heeft ook zeker wel aanleg voor een sprongetje.

Hij gaat graag op buitenrit met andere paarden of met iemand op de fiets en is dan ook goed te rijden. Hij heeft nog geen ervaring met buitenritten zonder enige begeleiding. Hij is volledig verkeersmak en niet onder de indruk van grote tractoren oid.

Ik doe al jaren met hem aan ‘werken aan de hand’ en hij zou goed passen bij iemand die hier mee verder zou willen. Ook iemand die vrijheidsdressuur of grondwerk wil doen zou goed met hem uit de voeten kunnen.

Billy Jean is een echt paardenpaard en kan gedijen in alle mogelijke kuddesamenstellingen, hij heeft tot nu toe met elk paard goed kunnen opschieten.
Hij heeft geen stalgebreken en is elk jaar geënt en altijd op tijd ontwormd en naar de tandarts geweest.

Handelaren of maneges hoeven niet te reageren!

Dit object is gereserveerd
↑ Naar het begin van de pagina