Volwassen bijrijder gezocht (Vechtdal)

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2018-06-13 16:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Is er iemand in de buurt van Dalfsen/Ommen die het leuk vindt om te helpen met het rijden van 2 bloedfanatieke fjordenpaarden?

Beer is 13 jaar en 1,58 en klasse 3 startgerechtigd en Viola is 18 jaar en 1,45 (wel een heel rond -niet dik!- model dus ik pas er prima op met 1,70) en heeft 2 jaar geleden een wedstrijd keurig uitgelopen. Ik gun ze allebei meer beweging dan ze nu krijgen, voorheen had ik een bijrijder maar die is naar Duitsland verhuisd nadat ik moeder ben geworden.. en nu heb ik juist meer behoefte aan een bijrijder.

Ik zoek een volwassen, zeer betrouwbaar iemand (je komt immers bij ons thuis) die ook dressuurmatig enigszins is onderlegd en die niet meer dan 70 kilo weegt. De paarden staan aan huis en we wonen 1 km stappen van het bos (landweggetje). Er is geen openbaar vervoer dus je moet beschikking over een auto hebben. Beide paarden zijn superervaren buiten en bomproof maar zeker niet sullig. Beer is een clown en Viola is een tuttebel met een moordtempo en idioot veel energie.

Beer heeft dit jaar weer een wedstrijd goed uitgelopen na mijn zwangerschapsbreak en de planning/wens is om Viola aan het einde van dit jaar ook te starten. Ik ben alleen niet meer zo ambitieus als voor 'het moederschap' dus ik zoek vooral iemand die lekker wil tuffen in het bos, niet zozeer wedstrijdgericht trainen, en die het leuk vindt om de paarden soepel en fit te houden. We hebben een bak met verlichting dus in de winter kun je ook rijden.

Lijkt het je leuk om kennis te maken of om de mogelijkheden te bespreken, stuur me dan even een berichtje, ik vind het best spannend om het zo aan te pakken want mijn paarden zijn toch wel mijn schatjes en na wat mindere ervaringen op het gebied van bijrijders na mijn vaste liefste bijrijder ben ik wel kritisch. :D

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina