Goed bewegende NRPS merrie

Prijs: €4.500,00 | Geplaatst: zo, 2018-05-27 19:41
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
10 jaar
Stokmaat:
165 cm
Kleur:
Vos
Discipline + Niveau:
DressuurL
SpringenBasis
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Tanja
Vader: 
Likeur
Vader van moeder: 
Nickson

Esmee
Merrie
NRPS register B (Likeur x Nickson x Zep x Dirigent)
10 jaar (14 april 2008)
Schofthoogte 1.65m
Vraagprijs 4500 euro

Esmee is een sensibel paard met een fijne mond en veel beweging. Ze is nu anderhalf jaar onder het zadel en loopt op L niveau. Ze is in het springen nog groen, maar vindt het erg leuk. Ze toont een mooie sprong met veel techniek. Zowel in dressuur als springen heeft Esmee veel potentie om verder te groeien en ze is zeker geschikt voor een wedstrijdruiter. Ze is in de groep op buitenrit braaf. Ze is ook alleen naar buiten geweest, maar vindt dit nog spannend.

Esmee een lief en vriendelijk paard, maar kan in nieuwe situaties onzeker worden. Poetsen, zadelen, binnen- en buitenzetten in paddock of wei kan door kinderen gedaan worden. Ze is sociaal naar andere paarden toe, ze is gewend om in groepsverband buiten te staan.

Esmee loopt nu manegelessen. Ze doet dit erg braaf en heeft geen problemen met door verschillende ruiters gereden te worden. Echter heeft ze een ruiter nodig met een stille hand en zit, omdat ze anders spanning opbouwt. Wij kunnen haar dit helaas onvoldoende bieden. Wij zoeken voor haar dus een rustige ruiter die veelzijdig met haar aan de slag wil.

Esmee heeft geen gebreken. Alle keuringen zijn toegestaan, kosten koper.

Voor meer informatie: bij voorkeur een bericht sturen, maar appen kan ook. U wordt dan teruggebeld. Telefoonnummer 06-21446699

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina