Gezocht ervaren bijrijder omg. Drachten

Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2018-05-16 17:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Aangezien mijn huidige bijrijder tot aan de zomervakantie tijd heeft ga ik weer opzoek. Voor mijn leuke merrie zoek ik een ervaren ruiter die haar wil bijrijden/verzorgen. Ze moet nog veel leren en daarom zoek ik een rustige en ervaren iemand die niet snel bang wordt. Ze heeft iemand nodig die haar vertrouwen en leiding geeft. Ze wil wel eens schrikken of een klein bokje geven. Is wel snel weer rustig.

Ik verwacht dat iemand minimaal 2x per week tijd heeft om met haar aan de slag te gaan. Rijden of grondwerk, wat drollen uit het weiland scheppen of voeren. Ik zal haar zelf ook blijven rijden. Verder vraag ik geen vergoeding, wel zou het leuk zijn als je af en toe een les met haar neemt.

Er is een rijbak aanwezig met verlichting. Als ik vrij ben kunnen we ook samen rijden (met mijn andere paard erbij). In het begin wil ik je even opweg helpen en bij een goede klik kan je er ook alleen heen. Vanwege weinig toezicht en haar groenheid zoek ik iemand die zich zelfstandig kan redden en >16jaar.

Wil jij graag een band opbouwen met deze ontzettend lieve knuffelkont dan graag een PB.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina