Gezocht betrouwbare en eerlijke verzorg(st)er in Someren

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-05-16 16:58

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik ben op zoek naar een verzorg(st)er voor een erg lieve, gevoelige maar karaktervolle Paint merrie.

Helaas merk ik dat ik de laatste tijd te weinig tijd aan haar kan besteden, daarom zoek ik iemand die haar wat meer aandacht kan geven.
Het is wel een echte merrie, dus ervaring is vereist!

Ze is western gereden, en rijden is met de juiste klik mogelijk. Ze is daarin niet te makkelijkste, dus je moet zeker niet onzeker zijn.
Ervaring met western rijden zou fijn zijn, maar is zeker geen must. Lessen (op eigen kosten) is mogelijk.
Buiten is ze erg braaf, maar ze heeft verlatingsangst waardoor ze het alleen niet fijn vindt. Maar er zijn altijd wel stalgenootjes waar je mee naar buiten kunt, of ik ga mee met mijn KWPN'er.
Rijden hoeft overigens niet persé. Met lekker tutten en wandelen maak je haar ook al blij. Maar bovenal is de klik erg belangrijk. Daarna kan alles besproken worden. Ze heeft even de tijd nodig om je toe te laten, maar als het ijs gebroken is zal ze blij zijn als je komt.

Ze staat gestald op een pensionstalling in Someren-Heide waar ze momenteel 24/7 buiten staat. Er is een binnenbak aanwezig geschikt voor western rijden, een buitenbak en is vlakbij de bossen. Tevens ook een gezellige kantine waar je even kan bijkomen of kan kletsen met stalgenootjes.

Je hoeft geen bijdrage te leveren, maar daar tegenover verwacht ik wel dat je meehelpt met enkele klusjes zoals de weide uitmesten en voeren.
Dagen zijn in overleg, het aantal keer dat je wil komen per week ook.

Ik hoop snel iets van je te horen.

Liefs Kristie en Indy

Registreer en log in om contact op te nemen met Kristie90.
↑ Naar het begin van de pagina