Vrolijke verzorger/bijrijder aangeboden

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-05-16 12:33

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoihoi,
Ik ben Cato Kersten, bijna 16 en al zo lang als ik me kan herinneren dol op paarden. Dit is ook wel te zien op de foto's ;)
Ik ben op zoek naar een pony/paard waar ik 2 a 3 keer per week plezier mee mag maken. Ik zou het super leuk vinden als ik zou mogen rijden, maar knuffelen, poetsen en samen een beetje rond hangen vind ik al top. Ook met klusjes heb ik zeker geen probleem, ik werk iedere zaterdag met veel plezier op een stal en help daar vrijwillig met buiten zetten, voeren, stallen uitmesten, noem het maar op.
Met een kleine bijdrage heb ik ook geen moeite. Ik houd me goed aan de afspraken en ga zuinig om met spullen. Ben niet snel bang en altijd rustig rond de paarden.
Ik woon in Geldrop (zie locatie) dus iets in Geldrop zou perfect zijn, Heeze of Eindhoven (licht eraan waar) zijn ook prima te bereiken. Verder zal wel wat lastiger worden.
Ik ben net iets langer dan 1,70 en weeg rond de 60 kilo. Het paard waar ik op de foto's naast sta/op rijd zijn rond de 1,60. (De laatste is 2m, maar daar ben ik ook nog maar 7 ;))
Als je meer over me wilt weten, stuur een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Groetjes,
Cato

Registreer en log in om contact op te nemen met CatoK123.
↑ Naar het begin van de pagina