Charmant chalet te huur in de Limousin

Prijs: €60,00 | Geplaatst: zo, 2018-04-29 12:32
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Dit charmante chalet is te huur en gelegen op 5 minuten afstand van de A 20 in Zuid Frankrijk. Deze locatie, die scherp geprijsd is, kan zowel voor één nacht als meerdere nachten worden gehuurd met of zonder continentaal ontbijt met zelfgemaakte producten vanuit de tuin (onbespoten producten en verse eieren).

Het is een royale twee persoons- chalet (€60,-- per nacht inclusief ontbijt) waarbij de mogelijkheid wordt gegeven om voor wat grotere kinderen een vrij staand kleine caravan bij te huren voor €30,-- per nacht met twee slaapplaatsen erin. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om een gratis kinderbed aan te vragen (0 tot 3 jaar).

Het chalet ligt in een rustige landelijke omgeving in de lieflijke Limousin natuur en erbij is een grote gezamenlijke tuin met opzet zwembad, waar de gasten gebruik van kunnen maken, met allerlei (klein) vee zoals kippen, varkens, mini pony, konijnen en een volière. Voor kinderen is er de mogelijkheid om een wandeling te maken gezeten op paard dat vastgehouden wordt (€10,-- per rit).

De eigenares is een vlotte Nederlandse vrouw die u graag behulpzaam is met het aanreiken van ideeën voor een leuke vakantie. Voor prijzen en meer informatie klik https://www.booking.com/hotel/fr/les-fougeres-st-amand-magnazeix.nl.html...

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina