Enthousiaste bijrijder/verzorgster aangeboden!

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-03-21 22:21
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo paardeneigenaren!

Ik heet Eefke, ik ben 14 jaar oud en ben sinds mijn zevende actief met paarden en paardrijden bezig. Ik heb dus vrij veel rijervaring (foto is van vorige zomer, dus niet heel recent). Ik ben ongeveer 1.60m lang en weeg rond de 50 kg. Ondanks mijn leeftijd heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarin ik naar mijn idee niet onder doe voor een 18-jarige. Ook ben ik bereid om op eigen kosten lessen te nemen met de pony/het paard waarmee ik aan de slag mag. Op de manege heb ik nooit echt wedstrijden gestart, maar ik zou hier eventueel wel mee willen beginnen met een pony waarmee het goed klikt. Met buitenritten heb ik veel ervaring en ik kan ook met een onzekere of drukke pony naar buiten. Ik woon in Maassluis-oost. Een verzorgpony in de Broekpolder/Zuidbuurt of in Maasland, Maassluis of Vlaardingen zou dus ideaal zijn. Maximale reistijd is 20 minuten fietsen. De reden dat ik op zoek ben, is omdat mijn verzorgpony (weergegeven op de foto) recent verkocht is.

Vanwege mijn niet-zo-enorme lengte, pas ik nog prima op B- en C-pony's. Een grote pony of een paard mag natuurlijk ook! Ik wil graag een dier waar ik nog even mee verder kan, maar een kleine C-pony is dus al goed - ik verwacht geen groeispurt meer.
Zoals ik eerder al genoemd heb, kan ik met drukke of onzekere pony's overweg. Ik ben een consequente en zekere ruiter met een zachte hand, en ik geloof dat ik wel mag zeggen dat ik een aardig goede zit heb ontwikkeld. Bang aangelegd ben ik absoluut niet. Wel weet ik waar realistische grenzen liggen en hier ga ik niet overheen. Ik ben bijvoorbeeld geen enorm goede springruiter, maar ik wil me hier wel in ontwikkelen. Ook ben ik geïnteresseerd in verschillende vormen van natural horsemanship en het rijden van gangenpaarden zoals IJslanders.
Ik ga netjes om met uw pony of paard en natuurlijk ook met uw spullen. Eens uitmesten, voeren, etc. is geen probleem.
Ik zoek een pony of paard waarmee ik 1/2/3 keer per week lekker bezig mag zijn. Ik zit in het tweede leerjaar van VWO en mijn rooster verandert regelmatig, maar ik heb genoeg vrije tijd om een vast aantal dagen in de week te komen. Ik kom door weer en wind en ben ik eens verkouden/moe/enzovoort, dan kom ik natuurlijk nog steeds gewoon naar stal. Een klik met de eigenaar vind ik ook belangrijk, je deelt immers samen een passie en de verzorging van een dier.

Voor meer rijfoto's, vragen of meer informatie kunt u een mailtje sturen.

Ik hoop dat ik met deze advertentie een leuke verzorgpony vind! Ik hoor graag van u,

Groetjes,
Eefke Tanesha

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina