Clinic zowel voor dressuur als springruiters!! [ACHTERHOEK]

Prijs: €25,00 | Geplaatst: di, 2018-03-20 11:08
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Hallo allemaal!

Met binnen een paar weken, het buiten seizoen in zicht, willen wij binnenkort een clinic organiseren. De clinic word gegeven door Hester Slegt van HS dressuurtraining. Het mooie ervan is dat Hester wat kan betekenen voor zowel dressuur- als springruiter. Ikzelf als springruiter vind het zeer prettig dat Hester naast de ruiter en het paard ook naar de tak van sport kijkt en niet één bepaalde lesmethode aanhoudt.

Een stukje van Hester haar site:

In 2013 is Hester afgestudeerd aan Hogeschool van Hall Larenstein in Wageningen waar ze de opleiding 'Equine, Leisure and Sports' in vier jaar heeft afgerond: een mix van paardenmanagement en paardenwetenschap. Als onderdeel van deze studie heeft ze de minor Prestatiepsychologie gestudeerd en met hoge cijfers afgerond. Daarnaast is Hester in het bezit van het diploma KNHS Instructeur Wedstrijdsport Dressuur ("ORUN niveau 4") en is hiermee bevoegd les te geven aan combinaties in de gehele breedtesport: van B tot en met ZZ Licht niveau.

Voor ieder wat wils dus! Of je nou een beginnende ruiter bent die samen met zijn/haar paard een goede basis wil opbouwen, je iemand bent met angst of faalangst, een springruiter die aan lossigheid en controle wil werken of een gedreven dressuurruiter die graag proefgericht wil trainen. Iedereen is welkom!

We werken in groepjes van 3 personen en de clinic zal plaatsvinden in een weekend in april bij mij thuis in Marienvelde (Ruurlo)! Hiervoor zal een datumprikker aangemaakt worden zodat iedereen zijn/haar voorkeur kan aangeven! Kosten zijn 25,00 inclusief een kop koffie/thee/fris en een versnapering/lunch (mocht er een middaggroep zijn).

Interesse? Stuur gerust een appje of een privébericht

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina