Bijrijder omgeving Amersfoort gezocht!

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: di, 2018-03-13 16:05
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

-Bijrijder gezocht omgeving Amersfoort/Leusden-

Beste paardenliefhebbers,
In verband met het afscheid van onze bijrijdster die is gaan studeren in Sydney zijn wij (met lichte spoed) opzoek naar een nieuwe bijrijder. We zijn opzoek naar een bijrijder die niet snel de handdoek in de ring gooit, van enige diversiteit houd (dressuur, bos, recreatief, springen) en een hart voor paarden heeft. We zoeken een betalende bijrijder voor twee dagen in de week.

Ons paard Ruska (12, merrie) loopt momenteel erg goed. Ze heeft geen fysieke problemen, ze heeft een zeer goede conditie en de afgelopen jaren is ze ontzettend gehoorzaam geworden. Ruska kan makkelijk mee naar buiten genomen worden, maar er kan ook dressuur worden gereden. We rijden zowel met als zonder zadel. Afwisseling is voor Ruska erg belangrijk omdat ze zich snel verveeld, ze houdt van uitdaging en een beetje spanning. Ze heeft een ontzettend zacht knuffelkarakter en hecht snel aan je. Maar ze is een dame die graag de controle overneemt en wanneer ze merkt dat ze die heeft kan ze best wel een uitdaging worden. Ruska staat in Leusden aan de rand van Amersfoort. Luxe stal met..Binnenbak, 2 buitenbakken( gewoon en springbak), 2 longeertonnen, kantine, weilanden, bos op loopafstand, solarium. Stallen uitmesten hoeft niet, andere klusjes ook niet, je komt voor Ruska tijd en die krijg je.

We zijn daarom opzoek naar een bijrijder die ervaring heeft, een goed gevoel met paarden en weet hoe die duidelijk maar toch respectvol met een paard kan omgaan.
Ben je opzoek naar een leuk paard om bij te rijden of ken je iemand die het het Ruska team wil versterken, we maken graag kennis met je!

Liefs zussen Lisa (24) en Sarah (23)

Introductie video van onze mooie Ruska:
https://vimeo.com/183227640

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina