Bijrijdster gezocht voor leuke tinker

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: do, 2018-03-08 21:50
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn lieve 8 jarige tinker ruin van tegen de 1.50 m zoek ik een betrouwbare en enthousiaste verzorgster / bijrijdster (16+) voor 1 á 2 dagen in de week, waarvan 1 weekenddag en 1 flexibele doordeweekse dag. Daarnaast zou het leuk zijn als je bij vakanties ed vaker wilt komen. Ik ben op zoek naar iemand die voor een langere periode met ons wil samenwerken en eerst de tijd wil nemen om uitgebreid kennis te maken met elkaar en een band op te bouwen met hem, dus eerst gezamenlijk met hem aan de gang wil gaan. Dit omdat het een gevoelig dier is die soms eenkennig kan zijn en nog veel moet leren (hij is nu ruim een halfjaar onder het zadel). Hij is verder wel heel braaf!

Graag iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die afspraken nakomt en ook bereid is om 1 á 2 keer in de maand les te nemen tzt. Ik vraag een kleine bijdrage waar deze kosten bij in zitten, op het moment dat dit van toepassing is (dus na kennismakingsperiode).

Wat het beste bij ons past is iemand die recreatief, dressuurmatig rijdt. Eventueel een sprongetje en buitenrijden is later in overleg, voor nu is hij nog niet zoveel gewend. Er is een vrijwel altijd berijdbare bak aanwezig en goede uitrijmogelijkheden. Daarnaast horen er ook wat stalklusjes bij op de dagen dat je komt zoals uitmesten (winter) en water bijvullen.

Graag alleen reageren bij serieuze interesse!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina