altijd enthousiaste instructrice aangeboden!

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2018-03-08 10:54
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Sandrine, ik ben 25 jaar en ik ben op zoek naar leuke combinaties om les te gaan geven!

Om te beginnen zal ik jullie vertellen wat ik allemaal gedaan heb!

Na mijn middelbare school heb ik eerst mijn diploma gehaald als onderwijs assistente.
Na deze opleiding heb ik gelukkig de keuze gemaakt om te starten aan een opleiding op NHB Deurne.
Hier heb ik de opleiding paardensport gedaan, de eerste twee jaar heb ik het HBO traject gedaan maar na de sluiting van deze opleiding heb ik ervoor gekozen de opleiding op MBO niveau verder te volgen. Deze heb ik succesvol afgerond!

Na de opleiding, waar ik meerdere succesvolle stages heb gehad, ben ik blijven werken op mijn laatste stage voor een paar maanden. Hierna heb ik gekozen om als au pair en stalmedewerker/ruiter te gaan werken in Frankrijk. Dit heb ik ruim een half jaar gedaan.
Na mijn grote avontuur in Frankrijk heb ik met veel plezier gewerkt op een manege in Blokker ( omgeving Hoorn ) waar ik veel heb les gegeven en op stal heb gewerkt.
Door de liefde ben ik daarna terug verhuisd naar Brabant, ik kom oorspronkelijk uit Brabant, en ben ik Prinsenbeek gaan wonen.
Na de verhuizing heb ik 2 maandjes geen les gegeven en dat miste ik enorm! Na leuk contact met een manege in Oud-Beijerland ben ik daar gaan werken.Helaas wordt mijn contract daar niet verlengd en ben ik nu weer op zoek naar leuke combinaties om les geven!
Ik heb mogelijkheid om op locatie les te geven in de omgeving Breda of in een buitenbak met ruime parkeergelegenheid in Prinsenbeek.

Mocht je interesse hebben hoor ik het graag!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina