Verzorgpaard gezocht omgeving Emmen

Prijs: €0,00 | Geplaatst: do, 2018-03-08 10:19
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Ik ben Sabine, ik ben 34 jaar oud en ik heb een hele lange tijd paardgereden vanaf mijn 9e. Nu ik twee kids heb is het even op een laag pitje geweest. Maar nu begin ik het steeds meer te missen, vandaar deze advertentie.

Verscheidene paarden heb ik gereden en ook wedstrijden mee gereden tot L2 dressuur. Het wedstrijd rijden vond ik altijd erg mooi maar nu ik kinderen heb is daar te weinig tijd voor. Ik ben op zoek naar een leuk betrouwbaar paard. Met een paard waarmee ik recreatief kan rijden en lekkere buitenritten mee kan maken. Samen genieten en lol hebben met het rijden. Indien nodig kan ik uiteraard ook een privéles nemen. Het liefst zou ik 1 a 2 keer in de week komen om te verzorgen, rijden en mee helpen in de stal daar draai ik me niet voor om. Ik help graag.

Ik ben een betrouwbaar persoon, ik hou me aan de afspraken, ik hou van duidelijkheid en eerlijkheid!! Ik ben geen goed weer ruiter. Ook bij slecht weer kom ik langs en zal dan mn verzorgpaard verzorgen.

Ik heb eigen vervoer.

Mocht u een bijrijder nodig hebben voor u paard, laat het me weten via een privebericht. Ik hoor het graag en mochten er vragen zijn, stel ze gerust.

Groetjes Sabine

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina