Deuber & partner Relvas spaans barok zadel VERKOCHT

Prijs: €1.800,00 | Geplaatst: vr, 2018-02-23 08:29
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Speciaal/overige
Materiaal:
Leer

VERKOCHT

D&P Relvas zadel van bruin leer en flexibele, aanpasbare boom. Dit zadel is nagenoeg nieuw. Ik heb hem in mei gekocht voor mijn paard, die zéér kieskeurig is wat er op zijn rug belandt. Het zadel is een half jaar gebruikt en misschien 1 x in de paar weken een half uur. Is gereden met een zalea, dus er zit nog geen krasje op het zadel. Zelfs in de beugelriemen en singelstoten zie je bijna geen afdruk waar ze vast hebben gezeten. Echt zo goed als nieuw dus. Zoals meer zadels, heeft mijn paard dit zadel toch afgekeurd, helaas. Dus mijn zoektocht gaat verder.

Het zadel is zitmaat S3 en de officiele kleur is ‘african brown’. Het zadel wordt verkocht incl. Spaanse beugels (en eventueel iok de spaanse werkbeugels, als dat gewenst is) en beugelriemhoesjes. Zonder singel. Zalea mag er van mij ook bij, maar let op! Dit is een zalea voor een Zaldi Schooler. Past dus niet perfect op dit zadel. Maar ik vond het zelf goed genoeg en zit lekker.

Zitmaat S3 is de grootste zitmaat en dus geschikt voor iets grotere billen (zitdeel is 36 cm), maar het zadel is toch kort (kussens 48/49 cm) en daardoor ook geschikt voor korte paardenruggetjes.

De boom is aanpasbaar met een imbussleutel. Ik weet zelf niet hoe het werkt, want heb hem op maat laten zetten voor mijn paard en heb dat dus nog nooit gedaan.

Nieuwprijs is 2200 euro (zonder beugels, beugelriemen en hoesjes), vraagprijs is 1800 euro. Bieden mag, maar ff serieus graag!

Binnen een half uur rijden van Breda wil ik best langs komen om te passen. Anders kan passen bij mij. Ik geef hem niet mee om te passen en verzenden = verkocht

Reacties graag via pb

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina