Bijzondere curly hengst met krullen ter dekking

Prijs: €500,00 | Geplaatst: wo, 2018-02-21 22:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ras / stamboek:
Overige paarden
Stamboekpapier:
Ja

Je kans om een heel bijzonder veulen te fokken! Curly hengst Pallas Samna staat dit jaar ter dekking via K.I. Hij is geregistreerd bij het American Bashkir Curly Registry als Full Curly (100% zuiver). Dat betekent dat zijn nakomelingen ook bijzet ABC-R en het ICHO geregistreerd kunnen worden. Samana is 1.55 meter, heeft prachtige gangen en heeft een gouden karakter. Al zijn nakomelingen hebben zijn bijzondere krullen. De eerste drie gegadigden krijgen een flinke korting op het dekgeld, bij aanmelding voor 15 maart (500 euro ipv 750 euro). Samana is vrij van PSSM.
Curly paarden zijn hypo-allergeen. Dat betekent dat veel mensen die allergisch zijn voor paarden geen of weinig klachten ervaren bij curly paarden. Nakomelingen kunnen deze eigenschappen ook erven. Samana wordt dressuurmatig gereden en nu voorbereid op de endurance sport. Voor meer informatie kunt u terecht op www.curly-horses.nl of www.facebook.com/curlyhorse.
Op 2 april 2018 organiseren wij een open dag op onze curly fokkerij. Kom dan kennismaken met de curly horse en de jonge paarden die we in de verkoop hebben. Zie ook de website voor meer informatie.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina