Bijrijd(st)er gezocht voor een super brave maar pittige tink

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2018-02-18 10:09
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bijrijd(st)er gezocht voor een super brave maar pittige tink

Locatie: Winterswijk, Ratum

Wegens studie in Delft zoek ik iemand die met name door de week voor tinker Tom wil zorgen. Tom heeft al een bijrijdster maar heeft een hoog risico om hoef bevangen te worden en heeft dus veel beweging nodig daarom is een tweede bijrijd(st)er gewenst.

Tom is een lieve ruin van ongeveer 13 jaar oud en rond de 1.50 m hoog. Hij is een van de braafste rijpaarden die ik ooit ben tegen gekomen, vindt niks eng en is nergens van onder de indruk. Tom is echter geen slome tinker die maar een beetje sukkelt, hij heeft pit en je zal hem eerder moeten remmen dan extra been geven.
Tom heeft nooit met bit gereden, momenteel wordt Tom gereden met een touwhalster. In de bak rijden vindt hij minder interessant, maar is wel goed voor hem. Hij heeft vooral hulp nodig met een betere balans krijgen en een betere conditie. Op buitenrit gaan vindt hij heerlijk, het liefst rijdt ie voorop en dit kan ook meer dan prima. Alleen of samen naar buiten maakt hem ook niet heel veel uit, in z’n eentje gaat hij net wat harder en hinnikt hij af en toe. Hij kan ook erg genieten van grondwerk: los werken, longeren, samen wandelen, vrijheidsdressuur en lekker samen spelen.

Het enige nadeel dat Tom heeft is dat hij behoorlijk lelijk kan zijn met opzadelen, daarom zoek ik iemand die hier ervaring mee heeft en rustig blijft.

Wie wil door de week met Tom aan de slag? Minimaal twee keer per week. Dagen en tijden in overleg, echter Tom kan makkelijk 2x per dag lopen: bijv. s ochtends en s middags. In overleg is in het weekend ook mogelijk.

Tom staat aan huis met 2 andere ruinen: een grote KWPN’er van 10 en een Welsh x Shet van 20 jaar. Er is een 30 x 60 rijbak en ideale ligging voor buitenritten. Er wordt geen financiële bijdrage gevraagd, wel wordt, op de dagen dat je er bent, hulp met het dagelijks onderhoud gewaardeerd.

Wat moet je nog meer hebben behalve tijd en zin?
Niet langer zijn dan +-1.75 m
Niet zwaarder dan +-80 kg
Een goede dressuur-basis
Afspraken na komen
Netjes met de spullen omgaat
Liefst ervaring met een verzorgpaard
Het leuk vinden om samen met Tom te spelen

Denk je dat jij Toms nieuwe maatje kan worden?
Stuur me dan een berichtje/whatsApp’je dan gaan we een keer kennis maken!

Anna
06-19877279

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina