Begeleiding Bosritten omgeving Breda.

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2018-02-09 15:22
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Heb jij een paard die het niet fijn vindt om alleen op pad te gaan of heb jij liever zelf dat er iemand extra bij is. Of wil je misschien gewoon een heerlijke rit maken zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. Dan is dit misschien wel de perfecte optie voor jouw.

Ik sta gestald in een erg mooie bosrijke omgeving daar maak ik natuurlijk wekelijks gebruik van. Ik sta bijvoorbeeld 1 uur gestald van de prachtige badplaats Surea. Waar je heerlijk met je paard kan zwemmen. Langs deze route zijn er nog erg veel verschillende bossen waar je je uren kan vermaken. Ook het Caddetekamp is prachtige zandvlakte waar je heerlijk met je paard/pony kunt rijden. Met warm weer is het mogelijk om een heerlijk ijsje en wat drinken te halen bij een ijssalon aan de route.
Ik zelf heb een paard die alles al heeft gezien met hem wil ik de ritten ook gaan verzorgen.

Ik heb helaas geen paarden die je kan huren. Dus alleen toegankelijk voor eigen paarden/pony. Een trailer kan veilig neergezet worden. Afhankelijk van de route die gekozen wordt kan het zijn dat er bepaalde verkeerswegen overgestoken moeten worden, maar dit gaat zonder problemen. Menners kunnen ook mee alle paden zijn toegankelijk met kar. Voor meer informatie kunt u mij altijd even een pb, appje of bellen.

De prijs is afhankelijk van de rit. Een versnapering en drinken zijn hierbij inbegrepen.

OOK KINDEREN ZIJN VAN HARTE WELKOM!
(De bosritten worden georganiseerd in het weekend en in de schoolvakanties)

Dit is de link naar mijn Facebook pagina.

https://www.facebook.com/KGbosrittenbegeleiding/

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina