Lief koppel konijnen zoekt huis

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2018-01-26 23:46
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi hoi! Wij zijn Frits (met al die wilde haren) en Lana (wildkleur met witte pootjes )

Ik Frits ben bijna 3 jaar terug geboren , vanuit mijn nest naar een hok met alleen maar glas en toen voor 2 jaar opgesloten in een hok met bijna geen hooi (waar ik super gek op ben ) en lagen met mijn poep en plas .

Zij Lana komt uit een flat , zo leven konijnen in de stad denk ik . Ze is een beetje een knorrepot , volgens de vrouw heeft ze hormonen die opspelen en moet ze nog gedingest worden bij de dierenarts zodat ik ook een beetje prettiger leven heb. Ze kan heel lief zijn maar kom niet aan haar brokjes of hooi dan is ze heel gemeen en valt ze weleens aan door de hormonen gokt vrouw .

Ik Frits heb eens per maand een knipbeurt nodig , mijn kont haar en mijn wilde haren op mijn kop moeten even bijgeknipt worden . Lana heeft korte haren die blijven wel in vorm

Beweging vinden de vrouw en ik belangrijk , we willen een mooie grote ren binnen of buiten (wij wonen nu binnen ) . We wonen in Friesland of wat dat maar betekent , voor een goed huis is geen afstand te ver .

Ben jij of ken jij degene die ons dat gouden paleis bieden Kan ? Vind je het leuk om mijm wilde haren elke maand te temmen ? En vind je het niet erg dat wij liever met elkaar , en niet heel erg gek op schootjezitten zijn? Stuur dan gauw ons vrouw een pbtje ofzo !

Liefs van Frits en Lana !

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina