Paarden gezocht om te rijden, omgeving West-Utrecht

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2018-01-26 23:16
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Trainingspaarden om te rijden, omgeving Utrecht

Hallo, ik ben zojuist begonnen met het volgen van een opleiding tot revalidatietrainer. Omdat ik met mijn eigen paard al een tijd op deze paard-vriendelijke manier aan het trainen ben, waarbij we de biomechanica van het paard respecteren, kan ik op haar niet zo goed meer oefenen om de basis te voelen.

Daarom zoek ik paarden die ik eens een aantal keer mag rijden. Ik zit het paard niet in de weg, probeer zo vriendelijk mogelijk te zijn en eigenlijk alleen maar te zoeken naar balans voor paard en ruiter, rekening houdend met het paard en de biomechanica.
Ik rijd zonder sporen, maar heb wel een aanwijsstokje (die ik dus niet gebruik als zweep om voorwaarts te gaan!)
Ik zal het paard samen met de eigenaar bekijken en notities maken, maar in geen geval zal ik de ruiter vertellen hoe hij het moet doen of ‘wat er allemaal niet mis is’. Ik ga er namelijk vanuit dat het paard volledig in orde is en voor het rijden is de eigen instructie en daar ga ik mij niet mee bemoeien.

Mochten er paardeneigenaren zijn die hun paard regelmatig door mij willen laten rijden om het beter in balans te krijgen of hier graag hulp bij krijgen, is dat natuurlijk ook mogelijk en zullen we daar goede afspraken over maken. Let wel, ik ben (nog) geen instructrice!

Ik zoek paarden van diverse niveaus, van beginner (B-niveau) tot ervaren. Ik hoop dat er mensen zijn in de omgeving van Utrecht die mij willen en kunnen helpen en alvast bedankt voor de reacties.

Groetjes,
Agossie

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina