Huizenoppas aangeboden!

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2018-01-22 11:01
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Mijn naam is Angela, ik ben 23 jaar en woon in een dorp vlakbij Alkmaar. Ik zoek een oppashuis voor verschillende periodes. Buiten de schoolvakanties ben ik in mijn eentje, maar anders samen met mijn rustige vriend (ook 23). Ik heb ervaring met een oppashuis in Utrecht, waar ik op 2 katten mocht passen. Dit vond ik een erg leuke ervaring, vandaar mijn zoektocht naar nog een oppashuis.

Ik ben helemaal gek op paarden en ben er vanaf jongs af aan mee bezig. Ik heb bijrijd/verzorg paarden die ik in maart ook een weekje helemaal alleen mag verzorgen (3 paarden en een pas geboren veulen). Ik hou ervan om lekker bezig te zijn in de natuur dus een plek in de natuur heeft zeker wel mijn voorkeur. Ik zou er heel gelukkig van worden als ik ook op een paard kon rijden tijdens de oppas maar dat is een pré.

Voorderest hebben mijn vriend en ik samen veel ervaring met katten en konijnen. Honden heb ik nog niet heel veel ervaring mee, maar dat lijkt mij ook leuk.

In het dagelijks leven volg ik de opleiding evenementenorganisatie bij het LOI en maak ik schoon bij diverse huizen en een sportschool. Uw huis zal dus ook netjes worden achtergelaten!

Ik hoor graag van u.

Liefs, Angela.

Gekopieerd van:

https://huizenoppassite.nl/oppasser/enthousiaste-en-ervaren-paardenliefh...

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina