Werkvakantie in Zuid Frankrijk

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: za, 2018-01-20 13:22
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Voor onze tuin van gîte de La Fermette in Magnac Laval (Zuid Frankrijk) ben ik op zoek naar mensen die in december 2018 (7 - 21 december) een aantal dagen hun vakantie willen combineren met 3 - 4 uurtjes per dag werken in de park achtige tuin (b.v. 9.00 – 13.00u en daarna tijd voor jezelf).

We bieden een mooi gratis luxe huis waarin alles aanwezig is inclusief gedekte bedden, linnengoed etc in de mooie Limousin. Als er sprake is van enkele mensen die elkaar niet kennen dan slaap ik zelf ook in de Fermette en kook ik elke dag. Mocht het zo zijn dat een of twee families met kinderen (max. 2 kinderbedjes!) dit leuk vinden, dan slaap ik gewoon thuis en werk overdag natuurlijk mijn uren mee. Je betaling is dus in natura door je werk in de tuin.

We zoeken ongeveer vier mensen die bladeren opvegen en snoeiwerk willen doen. Dit samen met mij. Werk- en snoei ervaring is niet nodig. In de Fermette zijn huisdieren niet toegestaan. Dus honden en katten mogen mee, maar zullen in de garage moeten verblijven.

Mochten mensen willen paardrijden dan kan dit in le Droux (Voor € 15,-- al leuke buitenritten) .

Voor meer informatie van de streek en het huis/ tuin zie www.la-fermette.eu

Bij interesse of vragen kan een pb gestuurd worden naar: Piendumaitre

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina