Bijrijder gezocht / Leasepaard aangeboden omgeving Wijchen

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-01-03 12:18
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik ben op zoek naar een bijrijder voor mijn lieve 11 jarige KWPN merrie (1.64m) in de omgeving van Wijchen. Momenteel rijden we voornamelijk dressuur en maken we bosritten in de mooie omgeving. We hebben 2 jaar dressuurwedstrijden gereden en mogen nu L2 starten. Ze heeft ook ervaring met springen. Zowel in de bak als buiten is ze braaf, maar ze heeft wel een consequente ruiter nodig aangezien ze erg dominant kan zijn.... een echte merrie dus.

Ze staat op een leuke stal met verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenbak, crossweide, longeercirkel, kantine en een wasplaats. Ze staat hier in volpension, dus mesten en voeren e.d. is niet nodig.

Ik ben op zoek naar iemand die minimaal 14 jaar oud is, en zo'n 2 a 3 dagen in de week naar haar toe kan. Zowel recreatief in de bak en in het bos rijden, als wedstrijd starten is bespreekbaar (trailer is aanwezig). Het belangrijkste vind ik dat er een klik is tussen ons en mijn paardje.

Ik vraag een kleine maandelijkse bijdrage, hiervoor kun je gebruik maken van alle faciliteiten die de stal heeft en heerlijke bosritten maken.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via PB.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina