Lessen VD/klassiek/positieve training

Prijs: €40,00 | Geplaatst: ma, 2018-01-01 20:17
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Vrijheidsdressuur en mentale training
Tijdens een vrijheidsdressuur les zijn er tal van opties mogelijk. Van de gymnastiserende oefeningen om een paard sterker te maken of blessure leed te verminderen, tot het op een positieve manier zadelmak maken, problemen oplossen inrijden. Tijdens een mentale les word er altijd gebruik gemaakt van de R+ methode waarbij het paard dus beloond word voor goed gedrag.

Klassieke dressuur
Ook voor de klassieke dressuurlessen zijn verschillende mogelijkheden. Dit kan immers vanaf de grond (freestyle, dressuur in de hand of longeren) of onder het zadel. Door oefeningen aan te leren en te perfectioneren zoals bijvoorbeeld de travers en schoudervoor, help je het paard zijn eigen balans te vinden en vanuit de achterhand goed te gaan dragen.

Probleemoplossing
Wanneer u tegen problemen aanloopt kan ik hier u bij helpen. Paarden met ‘moeilijk’ gedrag, angst voor de trailer, angst voor objecten/handelingen of paarden waar ‘niet meer mee te werken is’, voor elk paard is er een passende oplossing. Samen met u zullen we een plan van aanpak maken en het probleem stapsgewijs oplossen.

Alle lessen duren +/- een uur. Deze kunnen op locatie worden gegeven (Nederland/België) of bij mij op locatie (Genderen).

Kosten:
Priveles €40,-
Duoles €25,- p.p.
3/4 in 1 les €20,- p.p.

Leskaarten
Voor mensen die op frequente basis willen lessen en binnen 20km van Genderen wonen is er ook een mogelijkheid tot het aanschaffen van een leskaart.
Deze is goed voor 5 lessen naar keuze en bedraagt €150 (Dus 10 euro korting per les)

Daarnaast bereken ik €0,19 cent per gereden kilometer retour vanaf Genderen (Noord Brabant, NL)
Uiteraard is het mogelijk wanneer er meerdere mensen in 1 omgeving willen lessen om de reiskosten te verdelen.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina