Spontane verzorgster/bijrijder gezocht

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2017-12-17 20:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

*16/18+
*1 a 2x p.w. beschikbaar
*Gouda en omgeving

Hallo allemaal,
Voor mijn kwpn'er merrie Zamira (1.69) ben ik op zoek naar een verantwoordelijke, consequente, spontane verzorgster. Daarnaast is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met (sensibele) merries en dat je tegelijkertijd met repect, eenduidig en met gevoeligheid omgaat met Zamira.

In december/januari start ik met mijn nieuwe baan buiten Gouda en dat is de reden dat ik er graag nog iemand bij wil die Zamira minimaal 1x en maximaal 2x per week de aandacht geeft die ze verdient. Zamira heeft al een fijne verzorgster die 2 dagen per week voor Zamira zorgt, maar vanwege mijn nieuwe baan zoeken wij nog iemand die met ons de zorg van Zamira wil delen.

Zamira is een lieve, sensibele merrie van 13 jaar. Ze is heel mensgericht, gevoelig en ze zit bordevol energie. Door de jaren heen is Zamira minder sensibel geworden en dit komt voornamelijk, omdat Zamira duidelijkheid en vooral respect nodig heeft. Om deze reden is het ontzettend belangrijk dat je allereerst wil investeren in de band met Zamira vanaf de grond. Ze zal altijd het gevoelige en sensibele karakter houden, maar met vertrouwen in elkaar komt de rest vanzelf. Zamira heeft iemand nodig die haar vertrouwen geeft!

Ben jij degene die ik zoek reageer dan hieronder en stuur een berichtje. Ik ben erg benieuwd wie ons team komt versterken.

Groetjes,
Kimberley

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina