Aangeboden: Verzorgster/bijrijdster omgeving Hilversum

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2017-12-13 13:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi,

Ik ben Rianne, 19 jaar oud en ik ben sinds kort woonachtig in Hilversum. Ik kom uit Friesland en ik heb daar altijd met veel plezier mensen geholpen met hun paarden. Nu ik hier woon, mis ik ‘de paarden’ enorm en wil ik langzaamaan opzoek naar een leuk paardje die ik kan verzorgen en bijrijden.

Ik ben een recreatieve ruiter. Ik ben bekend met HN, grondwerk, bitloos, boomloos en rechtrichten. Ik heb meerdere clinics gevolgd in deze ‘klasse’ van paardrijden en omgang. Mijn ideeën over paardrijden sluiten hier goed bij aan. Ontspannen, lang, laag. Maar ik ben verder ook bekend met andere manieren van rijden. Ik pas mij graag aan in wat de eigenaar van mij verwacht en ik sta voor alles open. Ik leer graag. :) Ik ben ook wel bekend met de wat jongere en 'gevoelige' paarden. Zo heb ik afgelopen jaren een enorm leuke arabier verzorgd en bijgereden. Verder doe ik graag alles in overleg en zou ik het uiteraard leuk vinden als er vrijheiden zijn in buiten rijden en eventueel ‘op pad’. Ik snap uiteraard goed dat dat niet vanaf dag 1 kan, dat zou ik ook helemaal niet willen. Ik bouw liever eerst een goede band op. Ik zal in ieder geval lekker met plezier recreatief bezig willen gaan! Rijden, wandelen, longeren, grondwerk etc.

Wat betreft vergoedingen. Ik sta hier voor open. Ik zou dit liever alleen in een andere manier willen vergoeden. Ik zou bijvoorbeeld graag de kosten van de hoefsmid of het voer op me willen nemen. Ook wil ik graag meebetalen aan nieuwe spullen als een zadel, hoofdstel etc. Zo voel ik me er toch wat meer bij betrokken en investeer ik in het paard zelf.

En dan natuurlijk even de praktische informatie:
Ik ben 1.68 lang en 55 kilo. De afstand kan niet te ver van Hilversum zijn, ongeveer +-5 km. Ik ben op het moment afhankelijk van OV en de fiets. Maar als het goed is komt er binnenkort een scootertje. Zo kan de afstand eventueel vergroot worden. Ik ben niet specifiek opzoek naar een bepaald ras of soort paard. Zolang het maar een paardje is die wat extra aandacht en beweging kan gebruiken (en ik er natuurlijk op pas, haha.) In eerste instantie zou ik graag voor 2 dagen in de week willen komen, dit zou later eventueel meer dagen kunnen worden. Ik wil liever eerst wat minder dagen zodat ik even goed kan kijken hoe ik het combineer met mijn studie.

Mochten er nog vragen zijn, hoor ik dat graag! Ik heb in ieder geval geen haast en het hoeft niet het eerste paard te zijn dat me wordt aangeboden. Daarnaast vind ik een klik erg belangrijk, zodat alles ook plezierig voor het paard zelf is. Bijgevoegd een paar foto's met mij en de paarden.

Alvast bedankt!
Groetjes,
Rianne

PS. Leuke bijkomstigheid: ik ben dierenfotograaf, dus je zult veel leuke foto’s van je paardje krijgen, haha.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina