Vakantie oppas voor dieren in Portugal

Prijs: €0,00 | Geplaatst: do, 2017-12-07 22:30
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik heb voor minstens periodes volgend jaar oppas nodig voor 4 paarden (rescues), 3 honden en pluimvee. Het gaat om een klein eenvoudig huisje op een groot landgoed met pijnbomen en kurkeiken in de natuur van de Alentejo Litoral (onder Lissabon aan de kust).
2 km verderop heb ik aardige, nederlands sprekende buren.

Dichtstbijzijnde stadje voor boodschappen (oa grote Lidl) is Grândola waar ook een bioscoop is die de nieuwste films in de originele taal vertoond op zondagmidag en avond. Ook vind je daar veel leuke en goedkope restaurantjes en een goede pizzaria. Elke tweede maandag van de maand is er een grote markt en op de laatste zaterdag van de maand een kleine rommelmarkt.
Er zijn diverse stille, mooie stranden in de buurt.
Het is handig als je een auto huurt, ik woon redelijk afgelegen, maar je mag mijn scooter gebruiken als je een rijbewijs daarvoor hebt en er gaat 3 x daags een bus twee kanten op, de bushalte is op de hoek.

Ik heb internet, maar deze verloopt via gsm en er is niet altijd even sterk signaal.
De kippen worden ´smorgens buiten gelaten en je strooit dan wat voer en ´smiddags laat nog een keer en daarna gaan ze weer hun hok in als het donker wordt en hoef je alleen de deur achter hen dicht te doen.
De honden moeten minstens 1 x per dag goed uitgelaten, liever vaker. 1x daags moet je eten voor ze maken (rijst koken).
De paarden staan overdag buiten en gaan´savonds binnen, dus er moet wel uitgemest en hooi en water gevoerd (plus voor het naar buiten gaan en bnnekomen wat krachtvoer). Ze hoeven niet bereden,je hebt dus veel vrije tijd.

De eerste periode gaat in maart vallen. Ik heb nog geen exacte data.
De tweede periode is van 16 tot 26 mei, liefst minstens 1 dag eerder komen om de routine op te pikken en uitleg te krijgen.

Ik zoek iemand die betrouwbaar is, verstand van paarden heeft, met bange paarden om kan gaan, geen moeite heeft met bijtijds opstaan en het liefst niet rookt.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina