Fairfax Rebecca monoblad dressuurzadel nieuw! 17,5 inch

Prijs: €2.300,00 | Geplaatst: wo, 2017-11-22 15:03
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Leer

Te koop;

zo goed als nieuw monoflap zadel van Fairfax. Het is het model Rebecca, dit is de extra luxe uitvoering geheel uitgevoerd in kalfsleer met contrasterende stiksels en achterop subtiel croco. Superzachte comfortabele zit. Dit systeem dat fairfax ontwikkeld heeft geeft extreem veel schoudervrijheid doordat de kussens niet tot onder doorlopen. breed kussenkanaal. kopijzer is verwisselbaar waardoor het zadel atijd aanpasbaar is aan het paard. op dit moment zit er een medium/ wide (blauw) kopijzer in.
De zit van de Fairfax Rebecca is erop gericht om de ruiter centraal te laten zitten ter bevordering van het evenwicht van het paard. Het comfort van de ruiter wordt verder versterkt door de dijbeen blokken die de positie van de ruiter ondersteunen zonder beperking van de knie. De stijgbeugelriemen zorgen voor een nauwer contact met het paard, evenals verwijderbare en verstelbare blokken aan de onderzijde van het blad.
Voor het paard, is de perfecte pasvorm verzekerd dankzij het unieke Fairfax panel, gevormd om schoudergordel spieren van het paard, hierdoor kan het paard zich vrij bewegen zonder beperkingen. Het paneel is bekleed met Prolite, dit verspreid de druk en zorgt voor demping en comfort voor het paard.
Bovendien kan de singel worden aangepast aan de behoeften van het paard.

nieuwprijs is 3300,- en zadel is in Augustus aangekocht, in totaal is er een maand mee gereden. Wegens veel werk in buitenland heb ik er weinig mee gereden
Bon aanwezig

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina