Bijrijder gezocht voor KWPN merrie in Den Haag

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2017-11-14 12:23
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn lieve 14 jarige KWPN merrie ben ik op zoek naar een verzorg(st)er voor 1 a 2 dagen in de week. Flip is een lief paard die echter wel de uitdaging opzoekt, als ze onzekerheid voelt kan ze daar wel eens gebruik van maken, het is dus belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en een goed niveau hebt. Ze zal nooit iets gevaarlijks doen, en het is een ontzettende lieverd, op het moment dat je haar vertrouwen hebt zal ze ook onwijs veel voor je doen, maar ze is af en toe een beetje bang voor ritselende blaadjes of een boomstronk. Dit weerhoudt ons er niet van om fantastische buitenritten met haar te doen, urenlang door de duinen of galoperen op het strand. Daarnaast is het ook een grote knuffelkont die ontzettend van een poetsbeurt geniet.

Er is een buitenbak beschikbaar, overdag ook op bepaalde tijden een binnenbak, een longeerpaddock voor grondwerk en genoeg uitrij mogelijkheden. Flip houdt van springen en is niet vies van dressuur als ze maar uitgedaagd wordt. Het is mogelijk om in de lessen mee te rijden of om privé les te nemen en er zijn maandelijkse wedstrijden waaraan deel genomen kan worden.

Ben jij 18 jaar of ouder, wil je een paard met veel liefde verzorgen en kom jij door weer en wind? Heb jij daarnaast genoeg ervaring om Flip op niveau te rijden en kan je (liefst doordeweeks) 1 a 2 dagen in de week? Je bent ook bereidt om een kleine bijdragen te leveren in de kosten en gaat zorgvuldig om met Flip’s spullen.

Is het antwoord ja op bovenstaande, dan hoor ik graag van je! Stuur een berichtje waarin je vertelt over jezelf en je ervaring met (verzorg)paarden, en daarnaast ook wanneer je beschikbaar zou zijn. Stel ook gerust je vragen als je die hebt. Ik streef ernaar binnen 48h antwoord te geven.
Tot snel!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina